A Simple Key For بیماری کاهش قند خون Unveiled
A Simple Key For بیماری کاهش قند خون Unveiled
Blog Article
یکی از شاخصهای مهم برای ارزیابی و بررسی سلامت بدن قند خون نرمال میباشد؛ میزان قند خون نرمال در سنین مختلف با افزایش سن، ابتلا به برخی از بیماریها و حالات مختلفی همچون ناشتا و غیر ناشتا تغییر مییابد اما همیشه باید قند خون را در محدوده نرمال خود نگه داشت تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.
یک روش طبیعی پایین اوردن قند خون استفاده از بامیه است. بامیه دارای اثری موثر در کاهش قند خون است.
برای تشخیص افزایش قند خون باید میزان کتون موجود در ادرار مورد بررسی قرار گیرد که این آزمایش به وسیله کیت تست بدون نیاز به نسخه از داروخانهها قابل خرید میباشد؛ پس از تهیه کیت تست کتون موجود در ادرار را مورد بررسی قرار دهید.
آبمیوه هم دارای شاخص گلوکز بالا است چرا که عمل آبمیوه گیری فیبر موجود در پوسته و هسته میوه را از بین میبرد. مطالعهای که در سال ۲۰۱۳ انجام شد، نشان میدهد افرادی که میوههایی مانند بلوبری، انگور و سیب را به طور کامل مصرف میکنند، به طرز چشمگیری در ریسک کمتری برای ابتلا به دیابت نوع دوم قرار دارند. نوشیدن آبمیوه هم این خطر را افزایش میدهد.
به یاد داشته باشید که بسیاری از انواع غذاها می توانند در دسته کربوهیدرات ها قرار گیرند، از جمله میوه های تازه و خشک، ماست، خامه ترش، شیر و جایگزین های شیر.
برای مثال، خوردن چندین وعده نشانه های بیماری قند خون غذایی کوچکتر در طول روز به جای دو یا سه وعده غذایی بزرگ ممکن است کمک کننده باشد.
کمتر از ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا .
هیپوگلیسمی با سطوح قند خون پایینتر از چهار میلی مول در لیتر، با یا بدون نشانه، تعریف می شود.
یک چهارم باقیمانده بشقاب خود را با کربوهیدرات پر کنید – غذاهایی که بیشترین تأثیر را بر قند خون شما خواهند داشت.
یک خط فرضی دیگر را در نیمی از بشقاب اضافه کنید تا در مجموع سه قسمت داشته باشید.
در اینجا چند دستورالعمل کلی برای سطح گلوکز خون بعد از غذا آورده شده است:
بگذارید ۲ قاشق غذاخوری دانه شنبلیله در طول شب در یک لیوان آب یا شیر خیس بخورد.
مدیریت سطح قند خون مهمترین کاری است که می توانید برای جلوگیری از عوارض دیابت مانند نابینایی، حملات قلبی ، قطع عضو ، بیماری کلیوی و سکته انجام دهید.
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲